Menu komunijne

PROPOZYCJA MENU

  

Dania gorące:

 

1. Rosół z makaronem

Schab z boczkiem 50%, pierś panierowana 50%, ziemniaki gotowane z koperkiem, bukiet surówek

 

2. Udko faszerowane z młodą kapustą zasmażaną

 

 
Przekąski:

 

  • 100%

Wędliny

 
  • szynka (2 dag),
 
  • polędwica (2 dag),
 
  • baleron (2 dag)
  • 100%

Galantyna z drobiu na słodko

lub ostro

  • 50%
Śledź w oleju
  • 50%
Śledź w zalewie miodowo-musztardowej
  • 50%
Szynka dojrzewająca z melonem
  • 50%
Schab ze śliwką w maladze
  • 50%
Rolada szpinakowa z łososiem
  • 50%
Sałatka z kurczaka z ryżem

 

 
  • 100%
Marynaty, pieczywo, masło
 bez ograniczeń Napoje gorące
 bez ograniczeń Napoje zimne
  •  100%
Lody
   
  Ciasta 
  Owoce

 

 

Cena: 2018 r. - 145 zł/os.


Hotel Skarpa 2017©

Projekt i wykonanie GekoNET